Сум,бі ль…одразу два красені пішли на небо..Велике го ре в Україні..Прикарпаття втратило двох військових – Антона Дмитрука та Данила Нечволоду

Стало відомо про загибель на війні Данила Нечволоди з Коломийської громади, також в автокатастрофі загинув військовий Антон Дмитрук з Косівщини.

Про це повідомляють органи місцевої влади, пише Репортер.

Антон Дмитрук

Косівська районна військова адміністрація повідомила про загибель захисника України Антона Дмитрука із села Люча Яблунівської територіальної громади.

Життя військовослужбовця трагічно обірвалося в автокатастрофі.

Прощання із воїном Антоном Дмитруком відбудеться на майдані Незалежності міста Косова сьогодні, в п’ятницю, 23 серпня. Про час зустрічі військового повідомлять додатково.

Антон Юрійович Дмитрук народився 7 квітня 1995 року. Під час повномасштабної війни брав участь у бойових діях у складі першого взводу першої роти, гранатометник, солдат 74 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони України.

Данило Нечволод

Коломийська громада проведе в останню путь старшого сержанта Данила Нечволода, який ніс службу в 79 прикордонному загоні, повідомив міський голова Богдан Станіславський.

Він загинув 22 червня 2023 року під час виконання бойового завдання у Херсонській області на лівому березі Дніпра. Тепер сім’я, близькі та всі небайдужі зможуть попрощатись із захисником.

Данило родом з Донеччини, з юних років він був частиною ДУК «Правий сектор», виконував завдання у Маріуполі, з 2018 року проходив службу в ДПСУ. Після початку повномасштабного вторгнення брав участь в обороні Маріуполя, Марʼїнки, Волновахи, Херсона. Його сім’я проживає у Коломиї, тому воїна поховають у нас.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *