Втратила 232 кг, нирку та хлопця: сумна історія однієї з найтовстіших жінок у світі

У Мережі знайдеться мільйон історій про те, як дівчата фантастично худнуть, вживаючи лише капусту, яблука чи кефір.

Що ж … Ця історія екстремального схуднення матері-одиначки Чаріті Пірс сильно вас здивує.

Ця жінка називали однією з найтовстіших жінок у світі. Набравши 347 кг ваги, Пірс вирішила, що фаст-фуд, звичайно, вона любить, але, здається, .. скоро помре.

Заради своєї доньки та 22-річного бойфренда (так-так!) вона вирішила кардинально змінити життя і вирушила на телепередачу «Моє 600-фунтове життя».

38-річна американка зі штату Айова страждала не лише на ожиріння, а й на лімфедему. Через цю хворобу в її кінцівках накопичувалося так багато рідини, що ліва нога розпухла до неймовірних розмірів. Через якийсь час вона не змогла самостійно пересуватися.

Заради свого коханого Тоні Чаріті була готова багато на що. Після того, як вона перестала залазити в легковий автомобіль, а для оренди спеціальної машини знадобилося б 5 000 доларів, вона вирішила: далі так не може продовжуватися. Інакше до загсу не доїдеш!

В ім’я кохання, своєї дочки, та й заради гарного самопочуття Пірс зважилася на участь у програмі TLC, але й тут все було не так просто.

Жінці був критично необхідний бандаж шлунка. А для безпечного проведення операції лікарі вимагали скинути 121 кг. Хірурги погодилися провести вкрай складну операцію за умови ваги 226 кг.

«Єдине, що врятує моє життя — шлункове шунтування. Але я одинока мати з інвалідністю і мені нема на кого розраховувати, крім себе», — сказала вона тоді.

Процес схуднення був нелегким. Якщо раніше калорії, що споживалися за день, перевищували кілька тисяч, то тепер можна було з’їсти лише 1200. Черіті перейшла на салати та йогурти. А раніше вона з’їдала за день цілий фуршетний стіл: дві піци, кілька бутербродів, п’ять пончиків, упаковку попкорну, дві лазаньї, пачку чіпсів і морозиво.

На даний момент пані Пірс скинула вже 220 кг і продовжує сидіти на дієті та старанно займатися за спеціально розробленою програмою. А ось її дочка за минулі два роки встигла погладшати і до 18 років важила майже 180 кг! Свою роль відіграли і спадковість, і спосіб життя.

Після схуднення Черіті розлучилася з Том — він не дочекався її схуднення і змінив їй. На тлі цього жінка почала випивати, а дочка від неї втекла.

У 2020 році Пірс опублікувала у своїх соцмережах новину про те, що у неї діагностували онкологію: «На Різдво я дізналася, що у мене рак нирки. Це мене шокувало, тому що моя мама скінчилась від раку мозку. Наступним кроком було видалити мою нирку якнайшвидше, перш ніж вона пошириться на інші органи. Отже, 2 березня мені видалили бруньку. І зараз я відновлююсь удома, намагаючись вилікуватися. Я просто сподіваюся, що в майбутньому на мене чекає тільки хороше».

І справді, Черіті начебто відбулася за всі свої страждання. Наразі жінка важить трохи більше 100 кг, кинула пити, захопилася тату та налагодила стосунки з дочкою.

За цей час Пірс-молодша встигла вийти заміж і народити дитину. Тепер увесь свій час щаслива бабуся проводить із малюком, але при цьому не забуває про своє здоров’я та займається спортом.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *