Топ-5 жінок із неймовірним інтимним апетитом

Особисто мене завжди вражала одна «нестиковка» у світі чоловіків та жінок. Ну, дайте відповідь мені, чому, якщо вільний чоловік має величезний рівень лібідо, через що акі бик-засіменник носиться вулицями у пошуках нової жертви, то його, найчастіше, хвалять і називають «Казановою» чи «ловеласом»? У свою чергу чому, якщо жінка володіє високими апетитами і якомога частіше задовольняє ті, то епітети, що відпускаються на адресу такої представниці прекрасної статі, рідко мають приємний відтінок?

На подвір’ї XXI ст. І я не кажу, що потрібно «на все заплющити очі» і з захопленням, масово вдатися до морального розкладання. Але особисто мене вже дістало це цинічне рудиментарне порівняння, народжене «чоловічим племенем»: «Якщо ключ відкриває багато замків – це хороший ключ, а якщо один замок відкривається безліч ключів – то це поганий замок».

Саме тому сьогодні я розповім вам про 5 знаменитих та успішних жінок, які були тим самим «замком», який відкривали «багато ключів». Ось тільки одна маленька ремарка – ці жінки самостійно вирішили жити так, як їм хочеться. Та й ще дуже-дуже під питанням, враховуючи рівень їхнього лібідо, «хто і кого відкривав».Вірджинія Олдойні чи Графіня Кастільйоне.

Про пристрасть італійок завжди ходили легенди. Саме тому, коли в 1837 році в місті Тоскана народилася дівчинка з дуже характерним ім’ям Вірджинія та прізвищем Олдойні, то в міру дорослішання швидко стало зрозуміло, що ця чудова людина дуже далеко піде.

Так як Вірджинія народилася в дрібномаєтній сім’ї, її невинність зберігали як зіницю ока, щоб укласти якийсь вигідний династичний шлюб. І уклали, коли дівчині було вже 17 років (що за мірками того часу відповідало приказці «засиділася в дівках»), видавши її заміж за чоловіка на 12 років старше за неї.

Спочатку подружжя щасливо жило у шлюбі, незважаючи на те, що в той час Італія була групою розрізнених князівств, і країна тільки чекала свого об’єднання. І саме тому двоюрідному брату Вірджинії, яка на той час стала Графінею Кастільйоне, спала на думку чудова думка – прекрасна жінка повинна була, будь-що-будь, спокусити Наполеона III, який, за планом родича, і мав допомогти в об’єднанні держави .

І адже спокусила, з негласного схвалення чоловіка. І справді зробила багато для користі власної країни, витримавши багато «постельних битв» заради повної перемоги. І так завзято «боролася» знатна італійська красуня, що Наполеон III виділив найкращі свої частини, щоб об’єднати півострів під одним початком.

Але біс із ним, з Наполеоном III! Найцікавіше, що графиня «втягнулася у процес» і зрозуміла, що може своєю красою робити із впливовими чоловіками все, що завгодно. Саме тому вона продовжила «тілесні контакти» із сильними чоловіками цього світу, після чого… почала отримувати величезні гроші за свої особливі послуги. У тому числі щодо «введення» підростаючого покоління підлітків та юнаків «у суть дорослих процесів».

Кажуть, що лорд Хартфорд, знайомий із талантами Графіні Кастільйоне, запропонував їй лише за одну ніч 1 мільйон франків. Але з однією умовою – він робить із жінкою абсолютно все, що захоче. І Графіня погодилася, чому, якщо слідувати до кінця місцевій легенді, у всіх сенсах не могла сісти після ночі з лордом цілих три дні і три ночі.

Чоловік же… чоловік був щасливий, бо також був дрібним поміщиком і швидко виріс у титулах, землях та особистому багатстві. Тому перешкоджати дружині не бачив жодного сенсу.

Вирджиния Олдойни или Графиня Кастильоне
Лично меня всегда поражала одна «нестыковка» в мире мужчин и женщин.-1-2

Вірджинія Олдойні або Графіня Кастільйоне

  1. Пеггі Гуггенхайм.

Пеггі Гуггенхайм – справжня легенда початку ХХ століття. Пеггі була дочкою багатого промисловця Бенджаміна Гуггенхайма. У зв’язку зі смертю батька (загинув на Титаніці) на неї дуже рано впало нечуване багатство, через що аж до своєї смерті 23 грудня 1979-го року, пані Пеггі «жила на всю котушку».

Ось тільки не варто відразу йти в інтим. «На всю котушку» — це захоплення мистецтвом, історією, меценатством і колекціонуванням. За свій рахунок вона відкривала та містила численні картинні галереї та музеї у США та Європі. Допомагав Пеггі у цьому впливовий дядько – промисловець Соломон Гуггенхайм.

За своє життя мультимільйонерка двічі була одружена і народила двох дітей. Але про те, що незважаючи на офіційний шлюб, вона продовжувала гуляти так, що «вилиці зводило», вона не приховувала ні від свого подружжя, ні від громадськості, вважаючи свій шлях мистецтвом спокушати і приносити задоволення.

У своїй автобіографії, вже наприкінці життя, відома жінка зізналася, що через її ліжко пройшло понад 1000 найкращих коханців зі свого світла. При цьому саме в ліжку Пеггі «запалювалися багато зірок», бо видатні художники та музиканти розпочинали свою кар’єру саме через спальню пані Гуггенхайм, яка хотіла спочатку «у справі» перевірити ту людину, яку брала «на поруки».

Виглядала вона дуже привабливо. Отже, дуже сумніваюся, що у чоловіків ця обставина викликала обурення. А вже, який досвід мала Пеггі Гуггенхайм, які вміння мала … воістину «притча в язицех».

Лично меня всегда поражала одна «нестыковка» в мире мужчин и женщин.-2
Лично меня всегда поражала одна «нестыковка» в мире мужчин и женщин.-2-2
Пегги Гуггенхайм

Нзінга із Матамби.

Швидше за все, найвідомішою правителькою, яка робила з чоловіками все, що хотіла, була Клеопатра. Але цілком собі красива королева Нзинга з князівства Матамба, яке здебільшого розташовувалося на території сучасної Анголи – це затята послідовниця своєї кумирші з минулого.

Нзінга народилася у королівській родині у 1583 році. І, після усунення свого брата, який зрадив свою державу на користь Португалії, за підтримки військового стану, сіла на престол 1618 року.

І понеслося … Так як у Матембі процвітала работоргівля, ця чорношкіра пантера швидко зрозуміла, наскільки обожнювана вдячною армією, тому завела собі справжній гарем з рабів і бранців — постійно готових чоловіків усіх сортів, розмірів та відтінків шкіри. При цьому своїх чоловіків з гарему вона змушувала носити жіночий одяг, тому що щиро вважала, що здавшись у полон, вони втратили чоловічу гідність. Що, втім, не заважало їй регулярно навідуватись у власні володіння, де раби мали довести протилежне, щоб не позбутися голови.

Став непридатний? Ласкаво просимо «на ешафот».

Нзинга

Нзінга

  1. Марія Луїза Савойська.

У 1701 році Філіп V Іспанський скріпив своє життя узами шлюбу з Марією Луїзою Савойською. І, здавалося б, дуже гідна пара, яка приведе Іспанію до розквіту. І справді привела, проте в постільній сфері буття існували суттєві проблеми.

Справа в тому, що Філіп V був дуже побожним католиком. Король дійсно любив тілесну близькість, але не міг віддаватися їй досить часто, тому що вважав, що, перш за все, це дійство треба робити для потомства на світ. А якщо ні, відступника чекала «кара небесна».

А ось Марія Луїза Савойська навпаки була жінкою дуже вільних поглядів та величезного рівня лібідо.

Незважаючи на різницю у світоглядах, чоловік та дружина змогли домовитися. Саме тому Філіп ходив у спальню до дружини за своїми цілями, а вона завела відразу кілька фаворитів «для душі» з схвалення чоловіка.

До речі, Марія Луїза померла досить рано – у віці всього 25 років 14 лютого 1714 року. І Пилип уклав новий шлюб – з Елізабет Фарнезе, яка повторила шлях своєї попередниці.

І, до речі, при дворі казали, що коли Філіп все-таки дарувався до своєї жінки, він був воістину ненаситний. Але саме релігійність стояла на чолі всього життя.

Мария Луиза Савойская
Лично меня всегда поражала одна «нестыковка» в мире мужчин и женщин.-4-2

Марія Луїза Савойська

  1. Таллула Бенкхед.

Закриває наш список американська актриса початку XX століття – Таллула Бенкхед. У 15 років дівчина почала зніматися у німому кіно. І вже тоді мала такий високий рівень лібідо, що без зазріння совісті спокушала всіх привабливих акторів того часу. При цьому навчалася Таллула в дівочій школі при монастирі, що не заважало їй експериментувати з такими ж дівчатами під час нічного неспання.

Однак до 30 років такий спосіб життя привів до тривалого лікування від ЗПСШ. Але вийшовши з лікарні і перемігши більшість своїх недуг, актриса не опритомніла, натомість пустившись у всі тяжкі.

Про Таллула написані цілі книги. У цьому частина документальних книжок, а частина художніх. Говорячи відверто, у цих книгах американська актриса значно випереджає «книжкову» француженку Еммануель як за кількістю контактів, так і за жорсткістю експериментів.

В інтимному житті Бенкхед було все, що можна і не можна уявити. І саме тому, після 50-ти їй абсолютно набридли тілесні втіхи, через що вона стала розсудливою, оскільки пройшла «всі кола пекла», які могла.

Лично меня всегда поражала одна «нестыковка» в мире мужчин и женщин.-5
Лично меня всегда поражала одна «нестыковка» в мире мужчин и женщин.-5-2
Таллула Бэнкхед

Ось такі вони – 5 легендарних жінок, з рівнем лібідо яких не могли тягатись і уславлені «у цій справі» чоловіки. Судити чи судити перелічених вище жінок за їх розпусний спосіб життя? Вирішувати тільки вам, дорогі читачі. Але як бачите – і країни об’єднували, і повагу серед армії мали, і з чоловіками всі ці жінки могли шукати компроміси.

Тож за що судити?)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *