Мільйони людей бачать «перетворення» зубів жінки, але деякі помічають проблему…

Такі відео, як Glow up або Transformation, стають все більш популярними на платформах соціальних мереж, оскільки люди діляться своїми ранніми зображеннями до того, як продемонструвати свою нинішню зовнішність.

При такій кількості представлених фільмів може бути важко залишитися непоміченим — але відео однієї жінки набрало більше 15 мільйонів переглядів на TikTok після того, як вона представила свій радикальний «новий образ».

тільки сподіватися досягти, призвела до інтернет-сенсації, яка тепер відома як «стає вірусною».

Вона додала наступний опис до відео: «До і після того, як я вийшла заміж за стоматолога-хірурга». У Жаклін, яка родом із Бразилії, понад 151 000 передплатників у TikTok та 15 000 у Instagram. В результаті метаморфози кліп широко поширився, і багато хто залишився здивований. Фільм подивилися мільйони і мільйони людей, і він отримав більше 10 000 коментарів на додаток до свого широкого поширення. Я радий, що він зміг вам у цьому допомогти». Хтось інший сказав: «О, ось це світло!»

За даними News.com.au, пластичні хірурги та інші фахівці з краси навіть розмістили це у своїх акаунтах у соціальних мережах, щоб висловити своє захоплення зусиллями.

Після того, як дедалі більше людей побачили відео Жаклін, деякі виступили з припущенням, що метаморфоза могла бути постановочною, оскільки багато людей заявили, що така зміна неможлива.

І в результаті їх скептицизм був виправданий із самого початку.

Після того, як «transformationmeteoric» став популярним в Інтернеті, Жаклін нещодавно зізналася в тому, що вона грайливо вдавала, одягнувши пару вставних зубів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *