ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА АФРИКАНЦЯ!

Чим думають дорослі жінки, коли погоджуються на таке? І що вона робитиме, коли набридне молодому коханцю? Куди вона повернеться? 

Чоловік Лідії Яцук пішов у 2014 році. Жінка виховувала онуків, насолоджуючись заслуженою пенсією, коли познайомилася із молодим Джаббаром із Занзібару. Виявилося, що молода людина отримувала вищу освіту в Києві та непогано володіла рідною мовою Лідії Михайлівни. Яцук та її новий знайомий почали листуватися в Мережі.

Благо, донька Лідії Михайлівни зареєструвала батьківку на популярному сайті, заради забави. У ході спілкування Лідія Михайлівна прив’язалася до розумного та галантного хлопця. Жінка навіть запросила Джаббара у гості. Незабаром новоспечений знайомий почав доглядати за жінкою, запевняючи, що вік не перешкода. Лідія Михайлівна і сама не зрозуміла, як закохалася у молодого хлопця.»Він був дуже чемним, галантним і завжди намагався догодити», — розповідає киянка. Коли настав час повертатися на батьківщину, Джаббар почав звати кохану із собою. «А чому б і ні?», — подумала Лідія Михайлівна. «Дітей я вже на ноги поставила, чоловіка у мене немає», — пояснила Яцук.

Пенсіонерка продала свою квартиру в Києві і вирушила за молодим коханим.«Діти мене не зрозуміли. Сварили, що я позбавила їх спадщини. А мені хочеться пожити для себе», — розповіла журналістам Лідія Михайлівна.

Сьогодні жінка мешкає на Занзібарі, насолоджуючись теплим кліматом. Лідії Михайлівні доводиться вишивати, аби допомогти молодому чоловікові фінансово. Жінка зізнається, що погано бачить, але пояснює, що вона не скаржиться, адже насолоджується новим почуттям. До речі, спадкоємці Лідії Михайлівни не бажають знатися з Яцуком.«Лише онука мене підтримала. Минулого року Ася гостювала у нас», — радіє Лідія Михайлівна.

А ви вірите у нерівні шлюби? Як вам історія Лідії? Чи зважилися б вирушити в невідомість заради коханого?

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *