в якій зàгинула майже вся багàтσдітна рσдина

У Голосіївському районі столиці на Столичному шосе сталася аварія, в якій загинула майже вся родина

Про це повідомляють Вартови.Еспресо.

У бік Києва на швидкості їхав Mercedes ML, який намагався випередити червоний Mercedes Sprinter, і, не розрахувавши дистанції, зачепив правим крилом ліву задню частину мікроавтобуса, після чого кросовер почав водити дорогою.

Потім некерована машина вилетіла на зустрічну смугу, де здійснила лобове зіткнення з Hyundai Tucson. Удар був такої сили, що від «корейця» майже нічого не залишилося, а сам Mercedes ML після зіткнення вилетів у кювет із боку свого напрямку руху.

У Hyundai на момент зіткнення перебувала сім’я з 5-ти осіб – двоє дорослих та троє дітей; в іншій машині – один водій. На допомогу окрім поліції приїхала швидка і ДСНС, яким довелося деблокувати пасажирів зі змученої машини.

Внаслідок аварії загинув батько з матір’ю та дівчинка 8 років, двох хлопчиків віком 10-12 років госпіталізували у вкрай тяжкому стані. Водій Mercedes залишився живим і пройшов тест на Драгер, вміст алкоголю в крові якого показав 1,32 проміле. За словами поліцейських, крім алкогольного водій ще був у стані наркотичного сп’яніння.

На місці працює слідчо-оперативна група.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом із Еспресо! Підписуйтесь на Telegram канал: https://t.me/espresotb

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *