Терmìнσві »Вuжuлu не всì»: 

Очільник держави висловив співчуття всім постраждалим через обстріл та наголосив, що Україні потрібно більше систем ППО. Грецький прем’єр розповів, що удар стався коли вони з українським лідером знаходилися в порту.

Президент України Володимир Зеленський зʼявився на публіці та прокоментував ракетний удар по його кортежу під час поїздки до Одеси з прем’єром Греції. Відповідне відео оприлюднили у Telegram “7 канал Новини Одеса”.

За словами очільника держави, внаслідок атаки російських окупантів по Одесі є загиблі та поранені, однак точна кількість постраждалих Зеленському наразі невідома.

“Ми не тільки чули, ми бачили сьогодні цей відповідний удар. Ви бачите з ким ми маємо справу. Їм всеодно, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви. Всіх ще деталей не знаю конкретно, але знаю, що є жертви. Знаю, що є загиблі, є поранені”, — йдеться у повідомленні.

Крім того, президент висловив співчуття всім постраждалим через обстріл Російської Федерації та наголосив, що Україні потрібно більше систем ППО.

“Це говорить про те, що нам потрібно передусім захищатися, а краще всього це система протиповітряної оборони. Ми розуміємо, що треба робити, є весь план в наших партнерів. Ми по трішки посилюємось. Повільніше ніж хотілося б, але, на жаль, це те, що є”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією “Укрінформ”, обстріл прокоментував і грецький прем’єр Кіріакос Міцотакіс. За його словами, удар стався тоді, коли він разом із Зеленським перебували в порту Одеси.

“Наприкінці візиту ми почули сигнал повітряної тривоги та потужні вибухи поряд із нами. Це вражаючий досвід”, — каже грецький прем’єр.

Росія завдала ракетного удару по кортежу Зеленського в Одесі

Нагадаємо, раніше грецька газета Protothema.gr повідомила, що Російська Федерація завдала ракетного удару по кортежу президента України Володимира Зеленського в Одесі.

За інформацією журналістів, кортеж Зеленського, який знаходився за 150 метрів від грецької делегації в Одесі на чолі з прем’єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом, був обстріляний російською ракетою об 11:43 у середу.

Офіційні джерела в уряді Греції заявили журналістам, що “з безпекою прем’єр-міністра та грецької місії немає проблем”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники місцевої влади в Одесі отримали доручення від президента України Володимира Зеленського забезпечити постраждалих від удару БПЛА Shahed по житловому будинку новим житлом.

Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар по його кортежу під час поїздки до Одеси з прем’єром Греції.

За його словами, є загиблі та поранені. Однак детальнішої інформації президент України не надав.

Під час вибуху сам Зеленський разом з прем’єр-міністром Греції був у порту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *