Священuк на ńохσрσні з б0йовuм ńілотом Дėнuсσм Васuлюкσм стσяв як вкоńанuй: те, що ńσбачuв йогσ вразuло…

У Миргороді попрощалися з бойовим пілотом, начальником штабу – першим заступником командира авіаційної ескадрильї 831-ї бригади тактичної авіації підполковником Денисом Василюком на псевдо «FLASH».

“Він героїчно загинув у нерівному бою, виконуючи бойове завдання ціною свого життя стримуючи навалу переважаючих сил ворога”, – переповіли у бригаді.

Там також розповіли, що Денис Василюк після закінчення школи вибрав шлях військового льотчика та вступив на навчання до Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. З перших днів збройної агресії РФ мужньо та хоробро захищав територіальну цілісність України.

“Денис здійснив близько сотні бойових вильотів, неодноразово виводив техніку з-під удару ризикуючи своїм життям. Він не боявся складних завдань, був прикладом для багатьох. «FLASH» щоразу рвався у небо, бо знав, що його виліт це знищені засоби повітряного нападу противника спрямовані на цивільну інфраструктуру та мирне населення”, – кажуть у рідній військовій частині офіцера.

За рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах воєнного стану, самовідданість і патріотизм, доблесть і честь підполковник Денис Василюк був нагороджений медаллю «За військову службу Україні» та є повним кавалером ордену «За мужність».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *