Свекруха тижнями не миє крани та змішувачі, а вони чисті. Ось її секрет

Коли ми готуємо, миємо руки з милом, то крани та змішувачі постійно забризкують жиром або брудом. А змішувачі ми постійно хапаємо брудними руками, коли вмикаємо або вимикаємо воду.

Наприклад, я сьогодні чистила і мила картоплю, тому багато разів натискала змішувач в різні боки. Тож сантехніка на кухні дуже швидко стає брудною. А коли діти хапають змішувач своїми маленькими ручками у шоколаді, морозиві чи пластиліні?

Саме тоді нам на допомогу приходять одноразові пакунки. З ними вам не доведеться щодня чи щогодини мити крани. Про цей спосіб я дізналася від своєї свекрухи. Тепер ділюся з вами!

Візьміть звичайний одноразовий пакет, він може бути як прозорим, так і ні. Головне, щоби був чистим.

По шву на дні пакета проріжте біля одного кута отвір завдовжки один-два сантиметри. Найзручніше це зробити за допомогою гострих ножиць.

Пакет натягніть на кран або змішувач таким чином, щоб отвір припадав на кінчик крана, звідки тече вода.

Зауважте пакет вузлом і користуйтеся, поки він не стане брудним. Після приготування їжі, зняли та викинули. Кран залишається чистим і сяючим. Мити його не потрібно.

Свекруха каже, що завдяки звичайному пакетику вона економить багато часу і сил, адже не потрібно нічого відтирати. Щоразу не зручно мити руки або витирати серветкою, а пакетика не шкода. У магазинах їх багато, адже зараз все в них пакується.

Перед тим, як піти з кухні, просто зніміть пакет із крана і викиньте. Таке ж чисте, як і до приготування.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *