Так просто і смачно! Пончики з варенням в духовці!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 200 мл молока;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів;
  • 50 грамів цукру;
  • 2 яйця;
  • 50 мл олії;
  • 500-600 г борошна;
  • ½ чайної ложки солі;
  • варення, вершки варені, нутелла, молоко варене згущене – для начинки.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. У миску з молоком додайте цукор, ванільний цукор, сіль, яйця, олію і добре перемішайте вінчиком.

2. Додати дріжджі і знову перемішати.

3. Поступово всипати борошно, перемішати і замісити м’яке нелипке тісто.

4. Покладіть тісто в змащену олією миску, накрийте плівкою і залиште в теплому місці на 1 годину.

5. Злегка присипте борошном робочу поверхню, перекладіть тісто, посипте його борошном і розкачайте пласт товщиною 5-7 мм.

6. Виріжте кружечки по 8 см, половину з них додайте в середину начинку, а краю змажте водою.

7. Накриваємо начинку іншим кружком тіста і добре склеюємо краю, потім знову вирізаємо формою.

8. Викладаємо пончики на деко, застелене пекарським папером, змащуємо збитим яйцем і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 30 хвилин.

Посипати пончики цукровою пудрою. Вони дуже пишні і особливо смачні!

Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *