З’їли тазик за вечір. Новий салат із буряка, який з’їдається моментально. Просто та смачно!

Ми розповімо про те, як можна приготувати не нудотний салат з буряка.

Приготування бурякового салату: Відварені буряки очищаємо і подрібнюємо на великих різцях терки.

Солимо бурякову масу, добре перемішуємо руками та залишаємо на 10 хвилин. У цей час нарізаємо цибулю чверть кільцями, обсмажуємо в сковороді в невеликій кількості олії. Додаємо до цибулі ложку цукру, перемішуємо і готуємо на середньому вогні 3-4 хвилини.

З|із| бурякової маси потрібно прибрати сік, посипати цукром і залити оцтом. Коріандр потрібно розмолоти в пилюку, додати чорний мелений перець і гострий червоний перець. У бурякову масу висипаємо спеції, подрібнюємо зубчик часнику. Викладаємо до буряків обсмажену цибулю, а також дрібно нарізаний солодкий перець, перемішуємо компоненти.

Покриваємо поверхню салатника харчовою плівкою, відправляємо салат просочуватись на 2 години в холодильник. Виходить простий салат із буряком та цибулею, який добре підійде для перекушування. Якщо ви не любите гострі страви, ви можете виключити з салату гострий перець.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *