Військовий розігнався на “Камазі” навмисно переїхав легковик з молодою сім’єю та дитиною Не вижив ніхто

На окупованій території Запорізької області сталася трагічна аварія. КамАЗ російських окупантів переїхав легкових з мирними людьми, внаслідок чого ті загинули.

Окупанти вбили людей на трасі між Мелітополем та Бердянськом

Про цинічний та кривавий вчинок росіян повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. За його словами, трагічний інцидент стався на трасі між Мелітополем та Бердянськом.

Там російський військовий КамАЗ переїхав легкову машину із трьома людьми. Серед загиблих двоє дорослих та дитина – всі загинули на місці.

Окупанти використовують мирних мешканців тимчасово окупованих міст та сіл Запоріжжя як живий щит. Через це загарбники не хочуть випускати їх на підконтрольні України території.

На блокпосту у Василівці сконцентровано понад 4000 наших мешканців – понад 1000 машин. Це єдиний шлях покинути окуповану територію та добратися в Україну.

Окупанти вигадують нові правила, аби максимально завадити евакуації. За день росіяни випускають не більше ніж 100 – 150 машин.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що у Василівці щодня зростає черга на виїзд з окупованої території. На жаль, у цих чергах уже померли 5 людей.

Як відомо, в тимчасово окупованому Мелітополі почастішали вибухи російських складів і баз. Поблизу Мелітополя у захопленому селищі Мирне спалахнула пожежа на військовій базі, яку захопили російські військові.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *