Мені вже за 50, а я тільки сьогодні дізналася, для чого потрібна нижня скринька в грубці. Ділюсь своїм відкриттям

Я, як і багато хто думала, що нижній ящик у духовці призначений для того, щоб у ньому складувати сковорідки та інше домашнє начиння, кухонні дрібниці.

Але нещодавно в мережі знайшла інформацію про те, що ця скринька взагалі не так використовується. У нього ставлять їжу, щоб вона зберігала свою температуру.

Виймаємо приготовлену страву з духовки і ставимо її в цю шухляду. За рахунок того, що духовка нагріта, в ящику також тепло і страва зможе дійти і довго залишатиметься гарячим.

Саме тому, що в ящику довго тримається висока температура від духовки, не варто в ньому складувати поліетиленові пакети, дерев’яні шпажки та інші вироби, які легко спалахують.

Тепер я звільнила цю шухляду і використовую її за прямим призначенням, що і вам раджу. Не доводиться кутати по-старому каструлі в рушники і використовувати мікрохвильову піч — просто поставила форму або каструлю в ящик і страва залишається гарячим.

Наскільки я знаю, такі ящики повинні бути як у електричних, так і газових духовок, тому всі можуть скористатися цією корисною функцією обладнання і не створювати собі зайвого клопоту щодо збереження їжі в гарячому вигляді.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *