Навіть військові були в шоці Вчинок 3еленського вразив всю Україну Ви тільки подивіться що він зробив ВІдео

У тимчасово окупованому Криму в ніч пролунали вибухи в районі військового аеродрому “Джанкой”.

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що Збройні сили України завдали удару по аеродрому в Джанкої, що в окупованому Криму. Про це у четвер , він сказав у своєму ранковому зверненні.

“Збройні Сили України реалізували правильний удар по окупанту в Джанкої, по аеродрому. Дякую, воїни! Дякую за вашу влучність”, – наголосив глава держави. 

Президент висловив вдячність і головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському, який організував цю операцію. 

“Окупант повинен втрачати, і кожна їхня втрата – це сила України”, – заявив Зеленський.

Джанкой – діючий військовий аеродром у Криму, де дислокується 39-й гелікоптерний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу, три авіаційні ескадрильї. Також три авіаційні ескадрильї на Мі-8, Мі-35М, Мі-28, Ка-52. 

Також стало відомо, що Володимир Зеленський «у цілому не сильно в захваті» від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Про це пише NV, покликаючись на неназваного українського високопосадовця.

Це пов’язано, зокрема, з підготовкою Сил оборони до наступу росіян на Харківщині.

У виданні запитали співрозмовника, чи є поведінка депутатки Мар’яни Безуглої, яка зараз критикує Сирського, свідченням, що в Офісі президента можуть звільнити головнокомандувача ЗСУ.

І Зеленський, і Офіс президента невдоволені як підготовкою до наступу росіян на Харківщині, так і низкою інших питань. А втім, джерело NV уточнило, що найближчим часом головкома навряд чи будуть знімати з посади.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *