За цим рецептом готую рибу ось уже 15 років. Біла риба з овочами

Очищену від зябер, плавників, голови та нутрощів рибу промиваємо. Робимо на рибі упоперек невеликі надрізи, кладемо в целофановий пакет.

Посипаємо рибу сіллю, паприкою, спеціями для риби та сушеним часником, змішуємо.

Запечатуємо пакет та залишаємо рибу маринуватися на 30 хвилин.

Нарізаємо чверть кільцями цибулю, кільцями ріжемо моркву. Викладаємо у форму для запікання цибулю та моркву.

Нарізаємо невеликими шматочками кабачки, також очищений червоний перець. Також кладемо кабачки та перець до цибулі та моркви у форму для запікання.

Солимо овочі і посипаємо орегано, поливаємо олією і перемішуємо руками. Кладемо на овочеву подушку рибу та запікаємо при 180 градусах 35-40 хвилин.

Таким чином, ми отримуємо соковиту білу рибу з гарніром у вигляді овочів. Страва підходить як для вечері, так святкового столу.

Інгредієнти:

  • Риба – 1 кг;
  • Спеції для риби – 1 ч.л.;
  • Паприка – 1 ч. л.;
  • Сушений часник – 1 ч. л.;
  • Червона цибуля – 1 шт.;
  • Морква – 2 шт.;
  • Кабачок – 2 шт.;
  • Перець червоний – 2 шт.;
  • Соняшникова олія – 50 мл;
  • Сіль – 2 ч.л.;
  • Орегано – 1 ч.л.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *