Ситна фарширована картопля! Цей приголомшливий смак незабутній

Ця страва не тільки чудово смакує, але і радує око. Тому вона підходить для стандартного сімейного обіду або вечері. Ви також можете подати фаршировану картоплю на вечірку або будь-яке свято.

Ділюся рецептом приготування:

Спочатку очистіть і вимийте картоплю, потім зріжте верхню третину кожної з них і видаліть її круглим або класичним ножем. Потім покладіть картоплю в каструлю з холодною водою і варіть приблизно 8-10 хвилин.

Після закінчення часу дістаньте картоплю з води і дайте їй охолонути. Тим часом приготуйте начинку з фаршу. Помістіть фарш на ваш вибір у миску середнього розміру, посипте дрібно нарізаною цибулею та приправте сіллю, перцем і, можливо, вашими улюбленими свіжими травами та спеціями. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і наповніть отриманою сумішшю картоплини. Викладіть картоплю у глибоке деко.

Готуєш соус для запікання зі сметани, розтопленого, охолодженого масла і трохи води. Для більш насиченого смаку можна також додати трохи готового томатного соусу. Все добре перемішайте і залийте сумішшю фаршировані картоплини.

Ставимо страву в духовку на півгодини. Випікати при 180 градусах Цельсія. Готову картоплю з фаршем подавайте з салатом зі свіжих або маринованих овочів. Чудово доповнить страву соус зі сметани з зеленню. Приємного апетиту!

Інгредієнти:

  • картопля – 15 шт.
  • м’ясо – 250 гр
  • цибуля – 1 шт.
  • томатна паста по смаку
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • сметана – 50 гр
  • вершкове масло – 50 гр

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *