Найшвидший торт – він готовий за 25 хвилин разом з випічкою!

Надзвичайно смачний, пухкий і ніжний пиріг. Цей рецепт просто необхідний кожній господині, запишіть його в книгу рецептів!

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 2 яйця;
  • 4 ложки цукру;
  • 2 ложки какао;
  • 6 столових ложок борошна;
  • 2 столові ложки крохмалю (картопляного);
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • 10 ложок молока;
  • 6 столових ложок олії;
  • 0,5 г ваніліну;
  • 1/3 чайної ложки солі.

Для крему:

  • 250 мл ряжанки не менше 20%;
  • 2-3 ложки цукрової пудри.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Змішайте всі сухі інгредієнти: борошно, крохмаль, розпушувач, ваніль і какао. Процідіть суміш і відставте.

2. Віночком змішати яйця з цукром. Потім додайте сіль і молоко, потім все дуже добре перемішайте.

3. Додайте суміш сухих інгредієнтів, має вийти тісто трохи більш рідке, ніж для млинців.

4. Вливаємо олію, перемішуємо і тісто готове.

5. Візьміть скляну форму для мікрохвильовки діаметром 22 см, змастіть її маслом і вилийте тісто.

6. Поставте блюдо в мікрохвильову піч на 7-9 хвилин і запікайте верх при потужності 750В. Спонж збільшується в об’ємі в 3 рази і не обвисає. Зробіть зубочистки.

7. Перевертаємо миску і розрізаємо бісквіт на 2-3 пласта. Секрет пишного і м’якого бісквіта криється в крохмалі.

8. Поки бадилля остигає, приготуйте крем. У вершки додайте цукрову пудру і збийте склад. Крем готовий.

9. Монтуємо торт. Верхівки з обох сторін змастити кремом і покласти один на одного.

10. Прикрашаємо торт за бажанням. Я посипала його шоколадною стружкою і додала виноградних кісточок.

Пиріг готовий, можна подавати його відразу з чашкою чаю, а можна дати йому постояти ще 15-20 хвилин, тоді він стане ще більш гладким. Бісквіт без крему можна подавати як торт.

Бажаємо приємного апетиту в колі ваших близьких!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *