Викликав Сирського та Умєрова: Зеленський зробив термінову заяву про війну.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим, Головкомом Олександром Сирським та начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем. Про це йдеться у публікації лідера нашої країни.

“Передусім – фронт. Наші військові завдання та кроки на найближчу перспективу й усе, що потрібно для ефективності дій наших воїнів на передовій: озброєння, військова техніка, забезпечення, комплектування бригад. Детальна доповідь Головкома щодо ситуації на всіх напрямках ведення бойових дій та відбиття атак ворога. Окремо – Курська операція: зберігаємо позиції та не дозволяємо ворогу розширювати війну на нашій землі”, – написав президент.

Зеленський наголосив, що замість буферної зони на території України, яку планували росіяни, було створено буферну зону поблизу нашого кордону на російській території.

“Вдячний усім нашим воїнам за хоробрість. Та особливий наголос – поповнення обмінного фонду для України заради звільнення наших людей з російського полону. Саме завдяки Курській операції вдалося звільнити суттєву кількість наших людей”, – написав він.

Президент України додав, що за підсумками сьогоднішньої наради було оновлено завдання для відповідних переговорів з партнерами щодо оборонної підтримки України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *