“Ета нє дапустіма…” У лавpова аж пiна із pота пiшла. Хто ж йoго так дoвів

ОБРАЗИЛИСЯ НА РЕПОРТАЖ З КУРСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Т.з. міністерство закордонних справ країни-агресора рф викликало посла Італії Чеччілію Піччоні.

Їй висловили “рішучий протест” через візит журналістів італійського державного телеканалу RAI до підконтрольної Україні частини Курської області.

Про це повідомила пресслужба т.з. російського МЗС.

У відомстві заявили, що викликали пані посла Італії в Москві 16 серпня.

“Послу було висловлено рішучий протест у зв’язку з діями знімальної групи італійської державної телерадіокомпанії РАІ, яка незаконно проникла на територію рф”, – йдеться в заяві.

У МЗС країни-агресора також поскаржилися, що італійські журналісти прибули до Курщини для висвітлення українського наступу.

Його російські дипломати назвали “злочинним терористичним нападом українських бойовиків”, змовчавши про масштабне вторгнення в Україну, яке диктатор Володимир путін розпочав під назвою “СВО”.

У т.з. МЗС рф також заявили, що італійські кореспонденти “найгрубіше порушивши російське законодавство та елементарні правила журналістської етики”, використали російську територію “для обілення злочинів київського режиму”.

Також дипломати країни-агресора пригрозили, що дії італійців “підпадають під дію Кримінального кодексу рф” і “компетентні відомства” займаються встановленням обставин “злочину” для “вжиття відповідних заходів”.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Джерело: Oboz.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *